Fotograf Anna Åberg | And we are live!
fotograf Anna Åberg, enANNAnfotograf.se, mandalaya.se, mandalaya, Anna Åberg, frilansfotograf Stockholm, porträttfotograf, Stockholm, livsstilsfotograf Stockholm, frilans, rättviseförmedlingen fotograf, crossfit fotograf
50871
post-template-default,single,single-post,postid-50871,single-format-image,eltd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

And we are live!

Så! Nu tycker jag att hemsidan är klar, lite småpill kommer alltid finnas att göra, men alla funktioner finns, basen som jag vill ha finns, och sakta men säkert kommer innehållet att komma.

Väldigt glad över den FANTASTISKA bilden på mig som Elin J ritat, som nu är en del i mitt eget varumärke. För det är ju faktiskt det jag är. En fotograf, som kan väldigt mycket mer, och nu har jag allt samlat under ett tak. Det känns kul.

Nu är det bara vidare som gäller. Peppen.

Skärmavbild 2015-05-02 kl. 18.14.48