Fotograf Anna Åberg | Anna
fotograf Anna Åberg, enANNAnfotograf.se, mandalaya.se, mandalaya, Anna Åberg, frilansfotograf Stockholm, porträttfotograf, Stockholm, livsstilsfotograf Stockholm, frilans, rättviseförmedlingen fotograf, crossfit fotograf
50295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50295,page-parent,eltd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Hej, det är jag som är Anna.

 

Det här är det jag kan. Eller en del av allt som jag kan. det är här jag får utlopp för mitt kreativa jag, min känsla för bild och design. det andra som jag kan, det finns på andra sidor.

 

Fotografen

Jag är frilansande fotograf, som jobbar med naturligt ljus, och efter en känsla i bilderna mer än tekniskt helt perfekta. Jag fotograferar det mesta, gärna kärlek, familjer, djur och livshändelser. Jag finns även tillgänglig för mer redaktionella uppdrag, då jag gillar det dokumentära.

Webdesignern

Om du är privatperson eller ett mindre företag som vill ha en snygg och funktionell hemsida med en bra bildbank, då är jag rätt person. Vi hjälps åt med ett upplägg, och du får ut en hemsida du själv kan sköta, med en bildbank att använda fritt, och det kommer se bra ut med.

Sociala medier

Sociala medier är varken krångligt eller läskigt, det gäller bara att ha en strategi. I mitt paket med webdesign och bildbank finns ett erbjudande om att titta över hur ditt lilla företag använder sociala medier, vilka sociala medier du ska använda dig av och varför.

Och en hjälpande hand ut i cyberrymden såklart.

 

Jag erbjuder även workshops i mindre grupper.

Zombieapokalypsfältkoordinatorn

Jag kan det där med sociala medier. Jag kan det där med krisberedskap. Jag kan det där med hur en kan jobba med sociala medier i sin krisberedskapsorganisation. Jag har operativ erfarenhet inom båda områdena, och förstår poängen av kommunikation vid en kris. Det är detta jag arbetar professionellt med när jag inte frilansar med webdesign och fotograferande. Sen kommer all kunskap till nytta i allt vad jag gör, det ser jag som en bonus.