Fotograf Anna Åberg | mandalaya
fotograf Anna Åberg, enANNAnfotograf.se, mandalaya.se, mandalaya, Anna Åberg, frilansfotograf Stockholm, porträttfotograf, Stockholm, livsstilsfotograf Stockholm, frilans, rättviseförmedlingen fotograf, crossfit fotograf
50601
page-template-default,page,page-id-50601,page-child,parent-pageid-50295,eltd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Mandalaya

 

Jag är fotograf, men jag är också väldigt mycket annat. En morgontrött kaffedrickare, vars största hobby är träning, gärna sådan träning som är kryddad med tunga vikter och blodsmak.

Litteratur, tv-serier som “The Walking Dead“, “Orange is the new Black“, dokumentärer samt tecknade serier tar mycket plats i min vardag det med.

Sen var det det där med internet och namnet mandalaya. Jag har haft det namnet i olika forum på internet sedan 1997. För om träning är min hobby, så är internet min första hobby. Jag gillar sociala medier, och teknik. Jag är en sådan person som hänger med på det nya. Jag fanns som mandalaya på Geocities, Lunarstorm, Helgon och alla möjliga chattkanaler och bloggportaler. Jag finns fortfarande som mandalaya, på de flesta stora plattformarna, men mer om det på min kontaktsida.

Jag kastar mig hejdlöst ut i olika projekt under mitt alterego, använder mig själv som försöksperson, men har alltid en tanke bakom. Jag har olika plattformar för olika saker, och eftersom jag har en medvetenhet om vad jag gör, blir det också bra.

 

Vissa kallar det att bygga myten om sig själv, det kan jag hålla med om till viss del. Men jag har ju kontrollen, så varför inte?