Fotograf Anna Åberg | Att inspireras av andra fotografer
fotograf Anna Åberg, enANNAnfotograf.se, mandalaya.se, mandalaya, Anna Åberg, frilansfotograf Stockholm, porträttfotograf, Stockholm, livsstilsfotograf Stockholm, frilans, rättviseförmedlingen fotograf, crossfit fotograf
50855
post-template-default,single,single-post,postid-50855,single-format-image,eltd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Att inspireras av andra fotografer

Jag hämtar mycket information från andra fotografer, från flera olika områden och stilar. Mest använder jag mig av instagram, systemet med hashtags som byggs upp av användarna själva är fantastiskt. Sen är jag alltid fascinerad av porträtt om fotograferna själva, och kan hitta mig själv surfande genom porträtt efter porträtt. En av favoritsidorna då är 500PX som håller delvis är användaruppbyggt, men även modererat, och för att få dina bilder att synas måste du vara riktigt bra. Jag gillar både och, och tycker att alla bilder ska få ha sin plats, men i detta forum är det de bra bilderna som får synas.

Så idag rekommenderar jag 500PX’s artiklar “A day in a life of“, för det är alltid bra att inspireras av andra fotografer. Särskilt de som är riktigt skickliga inom sina områden.

Slänger återigen in en arkivbild, det är rätt roligt att gå igenom alla bilder som finns sen jag köpte den där systemkameran 2007. Den här bilden kommer från resan jag gjorde till Kambodja vintern 2013, och det var just en fotoresa, där jag fick möjlighet att inspireras och lära känna flera väldigt duktiga fotografer från USA.

IMG_8406