Fotograf Anna Åberg | Att kicka igång en blog igen
fotograf Anna Åberg, enANNAnfotograf.se, mandalaya.se, mandalaya, Anna Åberg, frilansfotograf Stockholm, porträttfotograf, Stockholm, livsstilsfotograf Stockholm, frilans, rättviseförmedlingen fotograf, crossfit fotograf
50661
post-template-default,single,single-post,postid-50661,single-format-image,eltd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Att kicka igång en blog igen

Jag har bloggat i olika konstellationer i över 10 år. På gratissajter och på egen domän. Alltid som mandalaya. Jag skaffade min egna domän för en herrans massa år sedan, och knackade kod och lärde mig massor. 10 år, av både ord och bilder, det blir en hel del information. Lägg till hemmabyggda teman och kanske en inte helt stabil grund att stå på och krasch sa det vid senaste wordpressuppdateringen.

Kul.

Nej.

Men! Jag tog tag i att designa om hemsidan och bygga nytt på bra stabil grund istället. Bestämde mig också för att bloggen, ja den ska givetvis fortsätta finnas kvar, men att även den kommer börjas om med. Ibland ord, ibland film, men mest mina egna bilder.#theworlneedmorespiralstaircases