Fotograf Anna Åberg | Majken och Märta
fotograf Anna Åberg, enANNAnfotograf.se, mandalaya.se, mandalaya, Anna Åberg, frilansfotograf Stockholm, porträttfotograf, Stockholm, livsstilsfotograf Stockholm, frilans, rättviseförmedlingen fotograf, crossfit fotograf
50948
post-template-default,single,single-post,postid-50948,single-format-image,eltd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Majken och Märta

Majken och Märta är mina syskonbarn. Jag fotograferar dom precis som jag fotograferar alla mina barnfotograferingar, med fokus på att umgås och leka tillsammans, det roliga med just Majken och Märta är ju dock att jag får se dom växa upp och följa dom under en längre tid än bara en fotosession.

Det har öppnat upp sig för fotograferingar i sommar, både i Stockholm, Dalarna runt Rättvik och Helsingborg, så hör gärna av er om ni är sugna!


          


         


      

Jag uppdaterade min portfolio med några favoritbilder på barn!
Gillar ni vad ni ser? Boka in mig för en fotografering genom att skicka ett mail!