Fotograf Anna Åberg | Har blivit publicerad // TravelQ
fotograf Anna Åberg, enANNAnfotograf.se, mandalaya.se, mandalaya, Anna Åberg, frilansfotograf Stockholm, porträttfotograf, Stockholm, livsstilsfotograf Stockholm, frilans, rättviseförmedlingen fotograf, crossfit fotograf
50881
post-template-default,single,single-post,postid-50881,single-format-image,eltd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Har blivit publicerad // TravelQ

Jag blev minsann publicerad av dapperQ efter resan till Thailand i våras, mycket kul!

 

Fotograf Anna Åberg

 

Jag använde mig av en lite annan teknik under den resan, och reste även lätt med fotoutrustning. Hade bara min lilla kamera med mig, en Fujifilm XE-2 med ett 18mm objektiv på, samt laddade upp bilderna direkt i min telefon, redigerade med VSCO och publicerade. Mycket smidigt och framförallt väldigt kul. Resan i sig var fantastisk på många sätt!

 

Så titta gärna in på min sida på VSCO, där ligger två längre berättelser baserade på bilder. Det var ju det där med tid och egna projekt ibland, men målet är givetvis att få upp bilderna även här på hemsidan.