Fotograf Anna Åberg | I sense a disturbance in the force
fotograf Anna Åberg, enANNAnfotograf.se, mandalaya.se, mandalaya, Anna Åberg, frilansfotograf Stockholm, porträttfotograf, Stockholm, livsstilsfotograf Stockholm, frilans, rättviseförmedlingen fotograf, crossfit fotograf
53302
post-template-default,single,single-post,postid-53302,single-format-image,eltd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

I sense a disturbance in the force

Carrie Fischer gick bort igår och det gör mig ledsen. 

Ledsen att en stark kvinna i en av världens märkligaste industrier inte finns med. En feministisk ikon, och en person som tog plats. 


Jag gillade Carrie absolut allra bäst i The Force Awakens, dels för att hon faktiskt får ha kläder på sig men också för att det är så självklart att hon gått och blivit General Leia. 

Jag är ledsen. Det finns sorg i hennes död. Det finns också en sorg i att jag har jobbat hela julen och varit med när tre personer dött. Så den här julen, nej året, är ett år med sorg. Och då är det ingen av mina nära som gott bort. Utan personer som betytt mycket för många, och så även för mig. Normbrytarna. De starka udda. Som visar för oss andra att det går att vara den du är. Och det gör mig ledsen med. 

Men sen tänker jag att alla avslut är också början på något nytt, och att det kommer nya starka personer som visar på en bredare värld. 

Och det gör mig glad. 

Precis som de här citaten från Carrie F gör mig glad.