Fotograf Anna Åberg | Kaffet och poddarna
fotograf Anna Åberg, enANNAnfotograf.se, mandalaya.se, mandalaya, Anna Åberg, frilansfotograf Stockholm, porträttfotograf, Stockholm, livsstilsfotograf Stockholm, frilans, rättviseförmedlingen fotograf, crossfit fotograf
53301
post-template-default,single,single-post,postid-53301,single-format-image,eltd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Kaffet och poddarna

Jag var sen med att börja lyssna på podd, tyckte det var dåligt ljud och hittade inget som var intressant. Jag är en person som läser väldigt snabbt så trodde poddar var mer som ljudböcker: långsamma. 

Men livet ändras och iochmed min långa pendling numera så lyssnar jag en hel del på poddar nu. Mycket träning men även rena intervjuer och en hel del dokumentärer. Bästa formatet är korta avsnitt eller runt en timme, för då hinner jag ett avsnitt per resa. 


Här är min kö som den ser ut nu. Det är verkligen en kö som är flytande, jag kollar alltid min lista innan jag börjar köra och går på vad jag känner för. Favoriten Fulkulturpodden ser jag fram emot att lyssna på efter jag lyssnat klart på intervjun med Jason Diakté hos Värvet

Eftersom det här är tänkt som en blog för allt det där andra är en kategori poddar som jag lyssnar på, så se det här som en introduktion till var mina intressen ligger. Men jag tar gärna tips på fler att lyssna på, skriv gärna en kommentar nu när jag också fått Facebookkommentarerna att fungera.