Fotograf Anna Åberg | kontakt
fotograf Anna Åberg, enANNAnfotograf.se, mandalaya.se, mandalaya, Anna Åberg, frilansfotograf Stockholm, porträttfotograf, Stockholm, livsstilsfotograf Stockholm, frilans, rättviseförmedlingen fotograf, crossfit fotograf
50835
page-template-default,page,page-id-50835,eltd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Det lättaste sättet att nå mig på. Vad det än gäller.

Är det roligt har du svar inom fem minuter.

#teammaila

Såklart kan du gilla mig på Facebook, eller skicka ett meddelande där. Jag använder min Facebook-sida till att dela med mig av mina projekt, så följ mig där för att få reda på vad jag pysslar med.

Vardagsfotograferandet har en egen plats. Här blir det mycket av vad jag ser just nu, experimenterande med bild och film på ett mer ocensurerat sätt, väldigt fritt och roligt. Jag använder det även som inspiration genom att följa andra med samma intressen som jag har

På twitter nätverkar och omvärldsbevakar jag. Det är ett roligt och snabbt medium, och jag använder det dagligen för att uppdatera mig om vad som händer i världen.

På tumblr kan jag frossa i mitt intresse (nörderi kanske är mer rätt ord) i superhjältar, tecknat och tv-serier. Samt GIF’s och memes såklart. Det finns aldrig för många memes.

Mitt professionella CV. Jag har jobbat som brandman och blev Sveriges fjärde kvinna att klara utbildningen till räddningsdykare, och idag föreläser jag om mina erfarenheter som kvinna i räddningstjänsten.

Just nu med arbetar jag med nationell och internationell krisberedskap. Dvs zombieapokalypsfältkoordinator

Snapchat har jag använt i ca ett år nu, och tycker det är mycket roligt! Mycket behind the scenes, lägg till mig genom att klicka på ikonen för att få upp min snapkod eller klicka här.

Periscope är även den en ny bekantskap, använder den på samma sätt som snapchat: behind the scenes och frågestunder. Kul är det! (och ja. det finns inte en skapad ikon till periscope än, mycket irriterande)

Ibland skriver jag. Jag kommer från att ha skrivit blogg rätt ofta, till att ha tappat det, till att skriva ibland igen. Medium är en fantastisk plattform för det enkla skrivandet. Jag gillar enkelt.