Fotograf Anna Åberg | Surf på Sri Lanka
fotograf Anna Åberg, enANNAnfotograf.se, mandalaya.se, mandalaya, Anna Åberg, frilansfotograf Stockholm, porträttfotograf, Stockholm, livsstilsfotograf Stockholm, frilans, rättviseförmedlingen fotograf, crossfit fotograf
52319
post-template-default,single,single-post,postid-52319,single-format-image,eltd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Surf på Sri Lanka

Jag tog semester och åkte och surfade i två veckor med Surfakademin. Jag hade en tanke att jag skulle testa en ny kamera som jag har införskaffat just för resor, men insåg redan dag ett att det här var för blött, för sandigt och för oskyddat för att ha med den. Så istället gick jag all in på att använda min GoPro Hero 3+, och är oerhört nöjd med resultatet!

Sri Lanka var annars ett nytt land för mig, väldigt trevligt och väldigt varmt! God mat, även om mycket var baserat på väst, men bra kvalite och ofta mycket mat, det gillar jag.

Resan annars innebar att gå upp i ottan, åka till Matara Beach eller Weligama Beach, surfa två timmar, åka hem till huset och äta brunch, läsa i skuggan av palmträden medan havet rullade in, promenera bort till lunchrestaurangen med wifi, läsa lite till och sen på eftermiddagen ta sig till Weligama igen för två timmar i vågorna igen.

Jag surfade inte alla dagar, passade även på att dyka, fick se sköldpaddor vilket var fantastiskt kul, och åkte katamaran ut på valsafari, vilket i turismens namn kanske inte var det bästa jag varit med om.

Surfingen i sig var skitsvår, men efter fem dagar knäckte jag koden och ställde mig sedan på brädan varje våg, och tyckte det var skitkul! Så surfa kommer jag definitivt göra igen!

Så alla bilder är tagna med min GoPro, redigerade i VSCOCam på min telefon, en iPhone 6+, och uppladdade på bloggen. Smidigt sätt att reseblogga, tyvärr var uppkopplingen på Sri Lanka inte den bästa, så detta skrivs i efterhand. Jag går också all in och publicerar bilderna i ett svep, pga kul!

 

Frilansfotograf Stockholm Frilansfotograf Stockholm Frilansfotograf Stockholm Frilansfotograf Stockholm Frilansfotograf Stockholm Fotograf Stockholm Fotograf Stockholm Fotograf Stockholm Fotograf Stockholm Fotograf Stockholm Surfakademin Surfakademin Surfakademin Surfakademin Surfakademin Livsstilsfotograf Livsstilsfotograf Livsstilsfotograf Livsstilsfotograf Livsstilsfotograf   Frilansfotograf Stockholm Frilansfotograf Stockholm Frilansfotograf Stockholm Fotograf Stockholm Fotograf Stockholm Fotograf Stockholm Fotograf Stockholm Fotograf Stockholm Frilansfotograf Stockholm Frilansfotograf Stockholm Frilansfotograf Stockholm

Frilansfotograf StockholmFrilansfotograf Stockholm Frilansfotograf Stockholm Livsstilsfotograf Livsstilsfotograf Livsstilsfotograf Livsstilsfotograf Livsstilsfotograf Frilansfotograf Stockholm

Frilansfotograf Stockholm Frilansfotograf Stockholm