Fotograf Anna Åberg | Torso Twisted 2017 // Butchers Lab
fotograf Anna Åberg, enANNAnfotograf.se, mandalaya.se, mandalaya, Anna Åberg, frilansfotograf Stockholm, porträttfotograf, Stockholm, livsstilsfotograf Stockholm, frilans, rättviseförmedlingen fotograf, crossfit fotograf
53973
post-template-default,single,single-post,postid-53973,single-format-image,eltd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Torso Twisted 2017 // Butchers Lab

Jag fotograferar helst starka människor, som pushar sina gränser på olika sätt. Jag har haft äran att få fotografera en hel del crossfit-tävlingar runtom i Sverige under några år, och nu även i Danmark! Årets Torso Twisted gick av stapeln hos anrika Butchers Lab i Köpenhamn, och för tredje året i rad fick jag och mina kameror följa med, hur kul som helst.

Jag har ett stort mål med min fotografering när jag fotograferar tävlingar, och det är uppdelat i två: ALLA ska vara med på bild, och jag vill fånga stämningen som är på plats. Det ska kännas att det är tungt, gör ont, sprutar mjölksyra, men också att det görs med värme från arrangörer, sponsorer, domare och crew (som ställer upp som volontärer, big thumbs up på det!) och jag tycker jag lyckas bättre och bättre med det.

Här kommer en hel hög med favoritbilder från den där helgen nere i Köpenhamn, tack för alla som har kommenterat, gillat och delat alla bilder från Facebook (där ni för övrigt kan se alla bilder från TT, samt bilder från andra tävlingar som Battle of The Beach, Beginners of the Beach, Solid Fitness Challenge samt diverse andra tävlingar där människor är starka på riktigt!)